Δελτίο Τύπου: Vegan Awards 2022

Δελτία Τύπου
17/03/2022
2' ανάγνωση

Η εταιρεία επιχειρηµατικής επικοινωνίας BOUSSIAS διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Vegan Awards, µε στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτοµία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle (δηλαδή τον τρόπο ζωής ο οποίος αποσκοπεί στον αποκλεισµό, στο µέτρο του δυνατού και του εφικτού, όλων των µορφών χρήσης ζώων για φαγητό, ρουχισµό ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό).

Τα Vegan Awards 22 έρχονται να αναδείξουν αυτή τη νέα βιοµηχανία τροφίµων, καλλυντικών προσωπικής φροντίδας και ειδών υγιεινής, συµπληρωµάτων διατροφής, απορρυπαντικών, ρούχων και αξεσουάρ, όλα µε πιστοποιήσεις vegan, αλλά και υπηρεσιών.

Στόχος των Vegan Awards 22 είναι να αναδείξουν τις Vegan-oriented εταιρείες και Start-Ups, να επιβραβεύσουν το σύνολο των υπηρεσιών που σταδιακά δημιουργούν µια αγορά µε διαφορετική ηθική και νέες κοινωνικές προεκτάσεις, να επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

Στην κριτική επιτροπή συµµετέχουν διακεκριµένοι Πανεπιστηµιακοί, Επιστήµονες από το χώρο της διατροφής, επαγγελματίες και ∆ηµοσιογράφοι από τον χώρο του βιγκανισµού.

H Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Vegan Awards 22, Ελένη Πρίφτη, Χημικός, MSc, PhDc/Health Coach, δηλώνει: «Τα Vegan Awards έρχονται και φέτος να προσφέρουν σημαντική στήριξη και επιβράβευση στις επιχειρήσεις εκείνες που με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους διευκολύνουν την βίγκαν επιλογή, αποδεικνύοντας πως λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους την κοινωνική τους ευθύνη, και βοηθώντας καθοριστικά τον καταναλωτή να μετατοπιστεί προς την πραγματικά ηθική και βιώσιμη αγορά που έχουμε ανάγκη».

Τα Vegan Awards 22 αποτελούν µια µοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης προϊόντων και υπηρεσιών σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους και ανταγωνιστικούς αυτή τη στιγμή κλάδους στην παγκόσμια οικονομία: αυτόν της υποστήριξης του βιγκανισμού.

Χορηγοί επικοινωνίας των Vegan Awards 22 είναι οι: greekvegans.gr, vegantimes.gr, και veganguidegreece.com.

Official Publications: FoodReporter & σελφ σέρβις

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.veganawards.gr

Δημοσιεύτηκε: 09/09/2021
Ενημερώθηκε:
17/03/2022