Εκδρομή στην Παύλιανη με το σχολείο του Δάσους στις 18 Δεκεμβρίου 2022

Το Σχολείο του Δάσους «Πευκίτες» ετοιμάζει μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στο δάσος, που τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τη φύση και θα έχουν μια εμπειρία που θα τους χαρίσει όμορφες και αξέχαστες εικόνες!

Ταξίδια
06/12/2022
1' ανάγνωση

Πού;

Οι «Πευκίτες» θα ανέβουν στα Ψηλά Βουνά, προς το ορεινό χωριό της Παύλιανης. Εκεί τα παιδιά θα γίνουν ξωτικά του δάσους, θα παίξουν στη φύση, θα στολίσουν ένα ολοζώντανο έλατο με βρώσιμα βίγκαν χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα έχουν φτιάξει από το σπίτι τους όπως ξηρά φρούτα περασμένα σε κλωστή, βίγκαν κουλούρια χωρίς ζάχαρη ώστε να τα αφήσουν για τα ζώα του δάσους. Φυσικά θα κάνουν και πικ-νικ με κολατσιό που θα έχουν ετοιμάσει από το σπίτι.

Οι Πευκίτες βέβαια δεν χάνουν ευκαιρία να βρεθούν στη φύση και να προσφέρουν στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες. Και τί καλύτερο για τα παιδιά να συμμετέχουν σε δράσεις που ξεφεύγουν από την καθημερινότητα, με περιπάτους σε βουνά και δάση, με παιχνίδια φαντασίας, περιπέτειες, και πολλά άλλα. Να επισκέπτονται καινούργια μέρη, να γνωρίζουν τις αλλαγές τις φύσης και νοιώθουν ότι οι γιορτές είναι κάτι ξεχωριστό!

Και τί όμορφη σκέψη τα στολίδια να είναι βίγκαν, φιλικά για το περιβάλλον, για τα ζώα, αλλά και για όλα τα παιδιά! Με την πρωτοβουλία αυτή μαθαίνουμε ότι μπορούμε να γιορτάσουμε και να στολίσουμε με βιοδιασπώμενα υλικά, με σεβασμό προς τα ζώα, και με συμπερίληψη.

Πότε;

Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή, στις 18 Δεκεμβρίου 2022.
Για συμμετοχή και περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο: pefkites@gmail.com ή καλέστε στο: 6984 960 821

Δημοσιεύτηκε: 05/12/2022
Ενημερώθηκε:
06/12/2022