Silver βραβείο για το vegantimes.gr στα UX/CX Awards 2022

Η Vegan Times κέρδισε το silver βραβείο στην κατηγορία “Best in Food & Beverage” των UX/CX Awards 2022.

Δελτία Τύπου
03/11/2022
1' ανάγνωση

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε, με την παρουσία 200 εκπροσώπων εταιρειών και θεσμικών φορέων, η τελετή απονομής των UX/CX Awards (User Experience / Customer Experience).

Στόχος των βραβείων είναι να αναδειχτούν οι καινοτόμες και αποτελεσματικές πρακτικές, έργα και τεχνολογίες που δημιουργούν αξέχαστες ψηφιακές εμπειρίες πελάτη και τον βάζουν στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης ή του οργανισμού. Φιλοδοξία των βραβείων είναι να αποτελούν την πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κόσμος του UX / CX θα παρουσιάζει τις εξελίξεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη/χρήστη, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην αναβάθμισή του στη χώρα μας.

Το vegantimes.gr, το πληρέστερο vegan portal στην Ελλάδα, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ευκολία στην καθημερινότητα των vegan, vegan-friendly, και health-conscious καταναλωτών της Ελλάδας, έλαβε μία ακόμη διάκριση στα UX/CX Awards 2022, μετά τη διάκριση που έλαβε στα Vegan Awards 2022 ως το καλύτερο vegan website.

Το βραβείο που απέσπασε η Vegan Times έιναι το silver βραβείο στην κατηγορία “Best in Food & Beverage” των UX/CX Awards 2022 για την αναβάθμιση της εμπειρίας του χρήστη στην αναδυόμενη vegan αγορά, στο οποίο αρωγός ήταν η εταιρεία Linakis Digital που ανέλαβε την υλοποίηση του vegantimes.gr.

Μαίρη Μανωλέλλη, CEO της Vegan Times και Νατάσσα Σχοινά, Account Manager της Linakis Digital.

Δημοσιεύτηκε: 03/11/2022
Ενημερώθηκε:
03/11/2022