Gold για το vegantimes.gr στην κατηγορία Best Vegan Site στα Vegan Awards 2022

Το vegantimes.gr, o Νο 1 online vegan προορισμός, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Vegan Site.

Δελτία Τύπου

22/11/2022

Από αριστερά προς τα δεξιά: Αναστασία Ψειρίδου PhD, επιστημονική συνεργάτις της Vegan Times, Άννα Σαββίδου, Marketing Manager της Vegan Times, Μαίρη Μανωλέλλη, CEO της Vegan Times, Θάνος Γιαμαίος, Channel Development Officer της Vegan Times.

Η διάκριση αυτή αποτυπώνει την πορεία και τη συνεχή προσπάθεια της Vegan Times να αποτελεί την πιο αξιόπιστη πύλη πληροφόρησης και τον καθημερινό διαδικτυακό τόπο επίσκεψης του vegan & vegan friendly κοινού. Ο επισκέπτης μέσω του site ενημερώνεται για τα τελευταία νέα, διαβάζει συνόψεις από επιστημονικά άρθρα, ανακαλύπτει υγιεινές vegan συνταγές, ενώ μέσα από το έγκυρο ηλεκτρονικό ευρετήριο (directory) έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει πληροφορίες και σημεία διάθεσης για πάνω από 2.500 πιστοποιημένα vegan προϊόντα και υπηρεσίες.

Μαίρη ΜανωλέλληΗ CEO της Vegan Times, Μαίρη Μανωλέλλη.

Η CEO της Vegan Times, Μαίρη Μανωλέλλη δήλωσε “Ο βίγκαν τρόπος ζωής δεν αποτελεί άλλη μία εφήμερη τάση/μόδα και αυτό γίνεται πρόδηλο από την αυξανόμενη υιοθέτηση των βίγκαν αξιών από τους ανθρώπους σε όλη την υφήλιο η οποία αντανακλάται στη συνεχή κυκλοφορία νέων προϊόντων. Χαιρετίζουμε τον θεσμό των Vegan Awards που ενισχύουν και αναδεικνύουν την vegan επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και ευχαριστούμε την Κριτική Επιτροπή για την χρυσή διάκριση. Η Vegan Times συνεχίζει το έργο της με αμείωτο ρυθμό με στόχο την δημιουργία μίας νέας, πιο ηθικής και περιβαλλοντικά υπεύθυνης μορφής κατανάλωσης που έχει στο επίκεντρό της τον σεβασμό προς τη ζωή όλων των έμβιων όντων.”

Θανάσης Γιαμαίος, Άννα Σαββίδου, Τάνια ΤρύπηΘάνος Γιαμαίος, Άννα Σαββίδου, Τάνια Τρύπη.
"Eίμαστε πολύ περήφανοι γιατί οι κόποι μιας μεγάλης περιόδου έρχονται να επιβραβεύσουν την προσπάθειά μας να είμαστε το νο 1 portal για vegan & vegan-friendly καταναλωτές. Ευχαριστούμε πολύ την επιτροπή και συνεχίζουμε". 

© Vegan Times 25-11-2021

Δημοσιεύτηκε: 25/11/2021
Ενημερώθηκε:
22/11/2022