Θυμάσαι τη Rudy; Δες πόσο μεγάλωσε!

Επιχειρηματικότητα + Καινοτομία

16/03/2022

Ποιος;

Η Rudy’s Vegan, που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Νοέμβριο του 2020…

Τί;

…ανοίγει υποκατάστημα στο διάσημο Food Hall του Selfridges.

Πού;

Στο Λονδίνο, στην Oxford Street (κοντά στον σταθμό Bond Street).

Πότε;

To δεύτερο κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί στις 4 Μαΐου.

Γιατί;

Το πρώτο κατάστημα είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση που έκανε αναγκαία την δημιουργία 2ου καταστήματος.

Λοιπές πληροφορίες

H επιχείρηση Rudy's Vegan αποτελεί το πρώτο vegan «χασάπικο» στο Λονδίνο που εγκαινιάστηκε την 1η Νοεμβρίου του 2020 (Παγκόσμια Ημέρα Βιγκανισμού). Καθώς η ζήτηση των προϊόντων του vegan χασάπικου ήταν πολύ μεγάλη, η Rudy's Vegan άνοιξε δεύτερο κατάστημα μέσα στο πολυκατάστημα Selfridges.
Rudy's Vegan Islington DinerΟι ιδιοκτήτες του βίγκαν χασάπικου ξεκίνησαν την επιχειρηματική δραστηριότητά τους με το εστιατόριο Rudy's Dirty Vegan Diner που λειτουργεί στην καρδιά του Camden από το 2017. Στις 17 Μαΐου λειτούργησε και ο εσωτερικός χώρος του δεύτερου εστιατορίου. Πηγή Εικόνας: Rudy's Vegan | Instagram.

Το Selfridges είναι το 2ο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Μεγ. Βρετανίας, που λειτουργεί από το 1909 και βρίσκεται στην Oxford Street, τον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο του Λονδίνου. Οι βιτρίνες του πολυκαταστήματος είναι πάντα πρωτοποριακά διακοσμημένες, πολλές φορές με την συνεργασία καλλιτεχνών - τελευταία αντανακλούν την δέσμευση της επιχείρησης να υποστηρίξει ενεργά την βιώσιμη κατανάλωση, παρέχοντας υπηρεσίες ενοικίασης ακριβών ενδυμάτων, επιδιόρθωσης και ανανέωσης τσαντών και παπουτσιών, και πώλησης second-hand ρούχων. Στο κατάστημα δεν πωλείται νερό σε μπουκάλι μίας χρήσεως.

Τα προϊόντα Rudy’s Vegan θα τα βρούμε στο περίφημο Food Hall του καταστήματος, στο οποίο μπαίνουμε και από την Orchard Street.

© Vegan Times 20-05-2021

Δημοσιεύτηκε: 20/05/2021
Ενημερώθηκε:
16/03/2022