Ποιοι Είμαστε

Η Vegan Times ενθαρρύνει και διευκολύνει μια επιλογή ζωής που βρίσκεται σε αρμονία με την υγεία, τους άλλους ανθρώπους και τον πλανήτη, και στη βάση του αναγνωρίζει στα μη ανθρώπινα ζώα το δικαίωμά τους στη ζωή.

Vegan Times για όλους

Ο έγκυρος οδηγός ελεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών που συνεχώς εμπλουτίζεται με προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Vegan Times για επιχειρήσεις

  1. Μετασχηματισμός Παραγωγικής Δραστηριότητας
    Η Vegan Times είναι εδώ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μετασχηματίσουν την κύρια δραστηριότητά τους με τρόπο που να είναι οικονομικά βιώσιμος και περιβαλλοντικά επωφελής, εφαρμόζοντας τις υπάρχουσες ικανότητές τους (τεχνολογία, υφιστάμενη αγορά, ανθρώπινο κεφάλαιο) σε αναδυόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Προσφέρουμε υποστήριξη ώστε μια επιχείρηση να καινοτομήσει αντικαθιστώντας στη γραμμή παραγωγής ζωικά συστατικά με φυτικά δημιουργώντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Προσφέρουμε υποστήριξη ώστε μια επιχείρηση να μετασχηματιστεί στον καλύτερο ανταγωνιστή του (παλιού) εαυτού της.
  2. Ενημέρωση και Εκπαίδευση
    Οργανώνουμε ημερίδες ενημέρωσης που απευθύνονται σε επιχειρηματίες και χρηματοδότες. Οργανώνουμε δράσεις εκπαίδευσης και κινητοποίησης του προσωπικού των επιχειρήσεων, ώστε να βελτιωθούν οι απαραίτητες δεξιότητες των ανθρώπων και να γίνουν ουσιαστικός φορέας και πρεσβευτής του μετασχηματισμού της εταιρίας τους.
  3. Δικτύωση Επιχειρήσεων
    Τα μέλη μας ενημερώνονται πρώτα για τα νέα στην παγκόσμια και εθνική σκηνή σχετικά με τον μετασχηματισμό άλλων επιχειρήσεων, τη δημιουργία νέων υλικών, προϊόντων, πρώτων υλών, τη νομοθεσία, τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων, τις στάσεις των καταναλωτών. Τα μέλη μας έχουν το προνόμιο της συμμετοχής με ειδικές τιμές στις ενημερωτικές ημερίδες και διοργανώσεις μας.