Νικητής το Βιολογικό Χωριό στα φετινά Vegan Awards...

...το οποίο απέσπασε το βραβείο του Vegan Friendly Retail Store of the Year!

Δελτία Τύπου

17/03/2022
Vegan Friendly Retail Store of the Year

Αθήνα, 21/12/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Βιολογικό Χωριό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Vegan Awards τη Δευτέρα 14/12. Το Βιολογικό Χωριό, leader της αγοράς των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, απέσπασε την πολύ σημαντική βράβευση του Vegan Friendly Retail Store of the Year!

Η διάκριση αυτή αποτυπώνει την εξαιρετική 12χρονη πορεία του Βιολογικού Χωριού, η οποία εναρμονίζεται με τον σκοπό που εξυπηρετεί, το άνοιγμα νέων δρόμων στη σύγχρονη διατροφή με προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, την ποιότητα ζωής και το φυσικό περιβάλλον. Το Bιολογικό Χωριό, αγκαλιάζοντας το κίνημα των vegan, έχει εμπλουτίσει το προϊοντικό του μίγμα με ποικίλα vegan προϊόντα όλων των κατηγοριών. Η φιλοσοφία της εταιρείας και ως εκ τούτου αναπόσπαστο κομμάτι της, είναι η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υγιεινών βιολογικών προϊόντων έτσι ώστε να βελτιώνεται η ζωή των καταναλωτών, όχι μόνο τώρα αλλά και στις γενεές που έρχονται.

Το Bιολογικό Χωριό έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία vegan προϊόντων στην ελληνική αγορά, με καινοτόμα προϊόντα που προάγουν το vegan lifestyle. Η vegan και healthy αγορά καταγράφει ανοδική πορεία και ενδιαφέρον, κάτι που αποτυπώνεται και στο καλάθι του καταναλωτή του Βιολογικού Χωριού.

«Συγχαρητήρια στο Βιολογικό Χωριό αλλά και σε όλες τις εταιρίες που συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μας θυμίζουν ότι με τη δημιουργία vegan προϊόντων και υπηρεσιών µέρα µε τη µέρα κτίζουν µια αγορά µε διαφορετική ηθική και νέες κοινωνικές προεκτάσεις», σημειώνει η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Μαρσέλου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με μετεκπαίδευση στη Φυτοφαγία. «Να ευχαριστήσω όλες τις εταιρίες για την συμμετοχή τους σε ένα θεσμό που αγκάλιασε και υποστήριξε την επιτακτική ανάγκη για την βιωσιμότητα του πλανήτη και τα δικαιώματα των ζώων, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που έδειξαν σε τομείς όπως είναι η καινοτομία, η υγεία καθώς και την μεγάλη προσπάθεια για πιο πράσινες συσκευασίες καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις των καταναλωτών για τρόφιμα, προϊόντα και υπηρεσίες».

Κριτική επιτροπή των Vegan Awards

Την αξιολόγηση των Vegan Awards, τα οποία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανέλαβαν 40 διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, θεσμικοί παράγοντες, επιστήμονες, επαγγελματίες και δημοσιογράφοι, υπηρετώντας ο καθένας από την δική του σκοπιά τον βιγκανισµό μεταξύ των οποίων και η Vegan Times.

Επισκεφθείτε το site www.biologikoxorio.gr για τις αγορές σας καθώς και το www.veganawards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, αναλυτικά τους νικητές, και βίντεο.

Δημοσιεύτηκε: 28/12/2020
Ενημερώθηκε:
17/03/2022