Εργαστήριο μαγειρικής στο Vegan Corner Θαλασσινές Γεύσεις

Δελτία Τύπου

17/03/2022
Εργαστήριο vegan μαγειρικής “Θαλασσινές γεύσεις”

Σάββατο 13/4, 17:00-18:00

Άλκηστις Αλεξανδράτου και Ντέμη Γεωργίου

Chefs, λάιμ μπιστρό / lime bistro

Το Σάββατο 13/4 και ώρα 17:00-18:00 οι Chef του lime bistro/λάιμ bistro Άλκηστις Αλεξανδράτου και Ντέμη Γεωργίου θα βρίσκονται στο stage του Vegan Corner στο Healthy Life Festival. To Workshop διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Spirulina Supreme και τους Vegan Times. Ένα σεμινάριο για το πώς να δημιουργήσουμε υπέροχες, εμπνευσμένες, vegan εκδοχές για ψαροκροκέτες και ταραμοσαλάτα.

Άλκηστις Αλεξανδράτου, Ντέμη Γεωργίου

Άλκηστις Αλεξανδράτου, Ντέμη Γεωργίου | Chefs, λάιμ μπιστρό / lime bistro

Οι εμπνευσμένες chef του lime bistro/λάιμ bistro είναι vegan στη ζωή και στη δουλειά τους. Θα σας μυήσουν στην κουζίνα του εστιατορίου τους lime bistro/λάιμ bistro και θα σας δείξουν ότι στην κουζίνα τους χρησιμοποιούν φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και μοσχοβολιστά μπαχαρικά, όσπρια, και λαχανικά.

Τι θα μάθετε να παρασκευάζετε:

  • «Ταραμοσαλάτα» με spirulina
  • Κεφτεδάκια φτιαγμένα από όσπρια

Δομή εργαστηρίου:

  • Παρουσίαση βασικών υλικών
  • Κύριος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την δημιουργία τους
  • Παρουσίαση παρασκευής
  • Στόλισμα κατά το σερβίρισμα

Στο εργαστήριο θα συζητηθούν απορίες και αντικαστάσεις υλικών.

Φέρτε μαζί σας: Χαρτί, μολύβι, και την καλή σας διάθεση.

Σας περιμένουμε.

Spread the joy!

Λίγα λόγια για το Vegan Corner

Οι Vegan Times δημιουργούν το VEGAN CORNER, μια όμορφη και ζεστή γωνιά που αναδεικνύει τον vegan τρόπο ζωής μέσα στo Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ευ ζην στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται Vegan Corner στο πλαίσιο ενός mainstream φεστιβάλ. Η καινοτομία αυτή γίνεται για να ενθαρρυνθεί μια επιλογή ζωής που προάγει την ανθρώπινη υγεία, βρίσκεται σε αρμονία με τους άλλους ανθρώπους και τον πλανήτη, και στη βάση του αναγνωρίζει στα μη ανθρώπινα ζώα το δικαίωμά τους στη ζωή.

Στο Vegan Corner θα βρείτε επιλεγμένες επιχειρήσεις με προϊόντα (φαγώσιμα και μη) και υπηρεσίες που δείχνουν ότι η μετάβαση σε αυτόν τον ιδανικό τρόπο ζωής είναι όχι μόνο επιθυμητή, αλλά και απλή και εφικτή.

To Vegan Corner πλαισιώνεται με μια σειρά ομιλιών σχετικά με την περιβαλλοντικό αποτύπωμα του πληθυσμού και την φιλοσοφική και νομική διάσταση του θέματος, καθώς και εργαστηρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Δημοσιεύτηκε: 30/03/2019
Ενημερώθηκε:
17/03/2022