Εργαστήριο vegan μαγειρικής Red Velvet

Δελτία Τύπου

17/03/2022
5' ανάγνωση
Σάββατο 13/4, 16:00-17:00

Ηλιάνα Μπάκα


Chef, Vegan Gecko


Το Σάββατο 13/4 και ώρα 16:00-17:00 η Chef του Vegan Gecko Ηλιάνα Μπάκα θα βρίσκεται στο stage του Vegan Corner στο Healthy Life Festival. Θα δώσει ένα σεμινάριο για το πώς να δημιουργήσετε εντυπωσιακές vegan εκδοχές των red velvet γλυκών. Η Ηλιάνα είναι vegan στη ζωή και στη δουλειά της από τον Ιανουάριο του 2015. Θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιείτε απλά και προσβάσιμα υλικά και πώς να διαμορφώσετε ένα γλυκό σε κάτι διαφορετικό.

Vegan Gecko

Vegan Gecko | Vegan Pastries

Τι θα μάθετε να παρασκευάζετε:

  • Red velvet cakes με κρέμα τυριού
  • Red velvet cake pops με λευκή σοκολάτα

Δομή εργαστηρίου:

  • Παρουσίαση βασικών υλικών
  • Κύριος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την Παρασκευή τους
  • Παρουσίαση παρασκευής
  • Στόλισμα κατά το τελείωμα

Στο εργαστήριο θα συζητηθούν απορίες και αντικαστάσεις υλικών.

Φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ξεκινάμε!

Spread the joy!

Λίγα λόγια για το Vegan Corner

Οι Vegan Times δημιουργούν το VEGAN CORNER, μια όμορφη και ζεστή γωνιά που αναδεικνύει τον vegan τρόπο ζωής μέσα στo Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ευ ζην στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται Vegan Corner στο πλαίσιο ενός mainstream φεστιβάλ. Η καινοτομία αυτή γίνεται για να ενθαρρυνθεί μια επιλογή ζωής που προάγει την ανθρώπινη υγεία, βρίσκεται σε αρμονία με τους άλλους ανθρώπους και τον πλανήτη, και στη βάση του αναγνωρίζει στα μη ανθρώπινα ζώα το δικαίωμά τους στη ζωή.

Στο Vegan Corner θα βρείτε επιλεγμένες επιχειρήσεις με προϊόντα (φαγώσιμα και μη) και υπηρεσίες που δείχνουν ότι η μετάβαση σε αυτόν τον ιδανικό τρόπο ζωής είναι όχι μόνο επιθυμητή, αλλά και απλή και εφικτή.

To Vegan Corner πλαισιώνεται με μια σειρά ομιλιών σχετικά με την περιβαλλοντικό αποτύπωμα του πληθυσμού και την φιλοσοφική και νομική διάσταση του θέματος, καθώς και εργαστηρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Από την: Vegan Times
Δημοσιεύτηκε: 03/04/2019
Ενημερώθηκε:
17/03/2022