Διαφημιση

Διαγωνισμός Vegan Times - Koukoumi Hotel

Κερδίστε δύο απολαυστικές διανυκτερεύσεις στο πρώτο vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το Koukoumi Hotel.

Δελτία Τύπου

27/04/2023

Koukoumi Hotel

«Κουκούμι» στην τοπική διάλεκτο της Μυκόνου είναι το απάνεμο μέρος για χαλάρωση. Αυτό στοχεύει να προσφέρει το πρώτο vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα, Koukoumi Hotel, στους επισκέπτες του. Στιγμές χαλάρωσης, με παροχές και υπηρεσίες φιλικές προς το περιβάλλον και με σεβασμό προς τα ζώα. Μία διαμονή όπως θα έπρεπε να είναι για τον κάθε vegan, και μία νέα εμπειρία για τον non-vegan. Το Koukoumi Hotel λειτουργεί από το 2020 στα Άνω Μερά της Μυκόνου και στις εγκαταστάσεις του μπορεί κανείς να έλθει σε επαφή με τη φύση μέσω της διατροφής, της γυμναστικής, και της ευεξίας.

Διαγωνισμός

Κέρδισε 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο πρώτο και μοναδικό vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το Koukoumi Hotel στα Άνω Μερά της Μυκόνου.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό, ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 19/04/2021 μέχρι και 12/05/2021. Ο/η νικητής/τρια θα ανακοινωθεί δημοσίως σε ανάρτηση σε Facebook και Instagram, και θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Facebook

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Like στη σελίδα του facebook της Vegan Times.
  2. Like στη σελίδα του facebook του Koukoumi Hotel.
  3. Κάνε like στη δημοσίευση και mention σε σχόλιο τον φίλο ή την φίλη που θα ήθελες να πάρεις μαζί σου.

ή

Instagram

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό μέσω Instagram ακολούθησε τα εξής βήματα:

  • Follow την Vegan Times.
  • Follow το Koukoumi Hotel.
  • Κάνε like στο post και mention σε σχόλιο του post τον φίλο ή την φίλη που θα ήθελες να πάρεις μαζί σου.

Προαιρετικά, γράψου στο newsletter της Vegan Times για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία vegan νέα.

Μείνε ενημερωμένος/η

Τα νέα για την vegan κατανάλωση και επιχειρηματικότητα είναι πολλά. Μάθε τις εξελίξεις στην χώρα μας και τον κόσμο. Κάνε εγγραφή. 

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

  1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Vegan Times (εφεξής η «Διοργανώτρια») διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Ακολουθήστε τα βήματα και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μία διαμονή δύο (2) διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Koukoumi Hotel στα Άνω Μερά της Μυκόνου».
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσα πρόσωπα (ανεξαρτήτως φύλου) διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.
  3. Συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει να έχουν όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες λογαριασμό και αληθινό προφίλ στο Facebook ή στο Instagram.
  4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 19/04/2021 μέχρι 12/05/2021 και ώρα 23:59.
  5. Τρόπος συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό μέσω Facebook θα πρέπει: (1) Να κάνουν like στην σελίδα VeganTimes.gr στο Facebook, (2) να κάνουν like στην σελίδα Koukoumi Hotel του Facebook, (3) να κάνουν like στη δημοσίευση του Facebook και mention σε σχόλιο έναν/μία φίλο/η. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό μέσω Instagram θα πρέπει (1) να κάνουν follow τη σελίδα Vegantimes.gr, (2) να κάνουν follow τη σελίδα Koukoumi Hotel, (3) να κάνουν like στο post της Vegan Times και (4) να κάνουν tag σε σχόλιο του post έναν/μία φίλο/η τους.
  6. Δώρα. Το δώρο του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα (1) άτομο. Θα μπορούν να το επωφεληθούν δύο (2), καθώς πρόκειται για δωρεάν διαμονή δύο ατόμων για δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Koukoumi Hotel στα Άνω Μερά της Μυκόνου. Ο/η νικητής/τρια θα επιλέξει οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμεί τους μήνες Μάιο ή Οκτώβριο του 2021.
  7. Τρόπος ανάδειξης νικητών/τριών Διαγωνισμού. Ο νικητής/τρια θα αναδειχθεί μέσω εφαρμογής επιλογής τυχαίων αριθμών.
  8. Ενημέρωση νικητών και παραλαβή δώρων. Τα στοιχεία του νικητή/τριας του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν δημοσίως στον διαδικτυακό τόπο (vegantimes.gr) και στα social media Facebook και Instagram της Διοργανώτριας και ο/η νικητής/τρια θα ενημερωθεί και με γραπτό προσωπικό μήνυμα μέσω της εφαρμογής Messenger στο Facebook ή στο Instagram. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον/την νικητή/τρια εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του σχετικού προσωπικού μηνύματος για οποιονδήποτε λόγο, το άτομο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμα του σχετικού δώρου και νικητής/τρια θα αναδειχθεί ο πρώτος/η επιλαχών/ούσα. Κατόπιν ανάδειξης του/της νικητή/τριας τα στοιχεία θα δοθούν στη διεύθυνση του ξενοδοχείου Koukoumi Hotel και ο/η νικητής/τρια θα βρίσκεται σε επικοινωνία με το ξενοδοχείο, καθώς η Διοργανώτρια δεν έχει ουδεμία περαιτέρω ανάμειξη πέραν του διαγωνισμού.
  9. Προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων/ουσών συλλέγονται από τη Διοργανώτρια με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων/ουσών στη διατήρηση, χρήση, και δημοσιοποίηση των στοιχείων τους ως άνω. Κάθε συμμετέχων/ουσα έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον/την αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του στην Διοργανώτρια του διαγωνισμού. Επίσης, η Διοργανώτρια δύναται κατά την παράδοση του δώρου να ζητά από κάθε νικητή/τρια περαιτέρω στοιχεία.
  10. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και ρητή δήλωση των συμμετεχόντων/ουσών ότι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και ότι δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, εξ αιτίας του οποίου θα έπρεπε να μην συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.
  11. Αποποίηση ευθύνης. H Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για ακύρωση/αναβολή της διαμονής λόγω εκτάκτων συνθηκών.
Δημοσιεύτηκε: 08/04/2021
Ενημερώθηκε:
27/04/2023