Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: Εγγραμματοσύνη της Υγείας (Health Literacy)

Η Ελένη Πρίφτη, PhD, χημικός με σπουδές στην περιβαλλοντική χημεία και Health Coach με ειδίκευση στη vegan διατροφή διεξάγει webinars της που θα διεξαχθούν στις 15 & 16/10/2021, με θέμα την εγγραμματοσύνη της υγείας (health literacy).

Δελτία Τύπου

09/08/2022

Δελτίο Τύπου

Καθώς ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που είναι αφιερωμένος στο Health Literacy, το πρώτο webinar του 2021 θα είναι ένα webinar όπου η Ελένη Πρίφτη θα μιλήσει για το τί είναι η εγγραμματοσύνη της υγείας (το health literacy), γιατί είναι σημαντική για τη ζωή μας, και πώς μπορούμε να την βελτιώσουμε. Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το πρώτο σε μια σειρά σεμιναρίων.

Χρησιμοποιώντας απλή γλώσσα και δίνοντας παραδείγματα από την καθημερινή ζωή (της ελληνικής πραγματικότητας εντός και εκτός Ελλάδας), θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να περιηγηθούν στον άπειρο όγκο πληροφοριών που υπάρχει στις μέρες σχετικά με τα θέματα υγείας. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διακρίνουν τί είναι πραγματικά σημαντικό και τί όχι, πού πρέπει να εστιάσουν, και πώς μπορούν να βρουν αξιόπιστες πληροφορίες που μπορούν να εμπιστευτούν. Μετά από αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις στα θέματα υγείας και θα έχουν πολύ λιγότερη σύγχυση και άγχος για τις καθημερινές τους επιλογές.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. Απομένουν λίγες θέσεις για το σεμινάριο στα ελληνικά, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 μεταξύ 09.00-11.00 CET, δηλαδή 10.00-12.00 ώρα Ελλάδος. Το κόστος συμμετοχής είναι 40 €. Δηλώσεις συμμετοχής στο info@iasishealthycoaching.com.

Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα άρθρο της Ελένης Πρίφτη (στα αγγλικά) που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έχει σημασία να ενισχύσουμε το επίπεδο εγγραμματοσύνης της υγείας.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα της κ. Πρίφτη (Iasis Health Coaching) στο Facebook.

Δημοσιεύτηκε: 12/10/2021
Ενημερώθηκε:
09/08/2022