Η Aveda λανσάρει καινοτόμο προϊόν ταχείας επανόρθωσης μαλλιών

Το καινοτόμο Serum αναδόμησης Botanical Repair Strengthening Overnight Serum επανορθώνει σε βάθος τα μαλλιά σε μία νύχτα.

Δελτία Τύπου

11/04/2022

Η Aveda, το brand περιποίησης μαλλιών υψηλής απόδοσης με 100% vegan συστατικά, λανσάρει το ισχυρό serum που δημιουργεί άμεσα νέους δεσμούς στη τρίχα σε μια μόνο νύχτα. Ξυπνήστε με ορατά επανορθωμένα μαλλιά με το νέο Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum, ένα vegan, 99% φυσικό, ανάλαφρο και υψηλής απορρόφησης serum που δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο προστασίας στα μαλλιά σας που αποτρέπει την καταστροφή και το φριζάρισμα κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφήνοντάς τα πιο δυνατά, βαθιά ενυδατωμένα και ορατά αναζωογονημένα.

Ενισχυμένο με την ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης των μαλλιών Botanical Repair™, το νέο serum δρα σε μια νύχτα, χτίζοντας τους δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας, δυναμώνοντας και επαναφέροντας τα μαλλιά και προστατεύοντας τα από μελλοντικές φθορές. Ειδικά διαμορφωμένο για να παρέχει 8 ώρες αδιάκοπης επανόρθωσης στα μαλλιά και να δρα πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο τα μαλλιά δεν είναι τόσο εκτεθειμένα σε εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum περιέχει έλαιο nangai, το οποίο βοηθά να ενωθεί η ψαλίδα, μειώνοντας την εμφάνισή της κατά 84% σε μια μόνο νύχτα.

«Το “skinification” των μαλλιών είναι μια αναπτυσσόμενη τάση, η οποία αποτέλεσε έμπνευση για την ελαφριά και απορροφητική υφή του serum καθώς και την υψηλή επίδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του προϊόντος. Η Aveda είναι ένα brand που δεν συμβιβάζεται και για αυτό η ομάδα μας χρειάστηκε περισσότερα από 2 χρόνια για να φτάσει στην επιθυμητή υφή και απόδοση του προϊόντος», αναφέρει η Camille Sasik PhD, η Διευθύντρια Έρευνας και Ανάπτυξης Επανόρθωσης Μαλλιών. «Με το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum, οι καταναλωτές μπορούν να αναδομήσουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε ένα βράδυ με άμεση επανόρθωση. Η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που βρίσκεται σε θέση να προσφέρει ακόμη ένα προϊόν στην σειρά Botanical Repair™ το οποίο να συνδυάζει την επανόρθωση αλλά και την θρέψη της τρίχας σε βάθος.

Προτεινόμενη χρήση

Χρησιμοποιήστε το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εφαρμόστε το serum σε όλο το μήκος της τρίχας κατά τη διάρκεια του ύπνου (μην ξεβγάλετε). Κοιμηθείτε με το προϊόν στα μαλλιά σας και το πρωί δημιουργήστε το style που επιθυμείτε. Pro tip: εφαρμόστε το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum στις άκρες των μαλλιών και κατά τη διάρκεια της ημέρας για περισσότερη θρέψη.

Pro tip: "Εφαρμόστε και κατά τη διάρκεια της ημέρας στις άκρες σας όποτε έχετε άμεση ανάγκη για επιδιόρθωση της ψαλίδας" - Bea Carmichael Παγκόσμια Εκαιδεύτρια Aveda.

Aveda’s Botanical Repair™ Συλλογή

Το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum συμπληρώνει την επαναστατική, vegan συλλογή επανόρθωσης μαλλιών και περιλαμβάνει το Botanical Repair™ Strengthening Shampoo και Conditioner, Botanical Repair™ Intensive Strengthening Masques – Light και Rich, και το Botanical Repair™ Strengthening Leave-In Treatment. Αυτή η συλλογή είναι ιδανική για όλους τους τύπους και υφές μαλλιών, ενισχυμένη ένα φρέσκο απαλό λουλουδένιο άρωμα με πιστοποιημένο οργανικό ylang-ylang, τριαντάφυλλο και marjoram μαζί με άλλες αγνές λουλουδένιες και φυτικές ουσίες, αφήνοντας στα μαλλιά μία υπέροχη αίσθηση.

Περιβαλλοντικά Standards

Το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum είναι vegan, 99% φυτικής προέλευσης, δεν περιέχει σιλικόνη και parabens ενώ για την παραγωγή του χρησιμοποιείται κατά μεγάλο ποσοστό αιολική ενέργεια.

Λίγα λόγια για την Aveda

Η Aveda ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη και καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδα, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος, για επαγγελματίες και καταναλωτές. Επίσης προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μενού υπηρεσιών που συνδυάζονται με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική ομορφιά.

Τα προϊόντα της παράγονται με από αγνά λουλούδια και βότανα και συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη. Το ποσοστό ανακυκλωμένου πλαστικού στις συσκευασίες αυξάνεται συνεχώς.

Η Aveda χρησιμοποιεί 100% αιολική και ηλιακή ενέργεια στην κεντρική μονάδα παραγωγής της. Τον Ιούνιο 2020 η Aveda παρουσίασε στα κεντρικά της γραφεία μία ηλιακή εγκατάσταση 900kW σε μία έκταση 14,5 στρεμμάτων, η οποία παρέχει πάνω από το 50% των ετησίων ενεργειακών αναγκών για την παραγωγή, ενώ το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από αιολική ενέργεια.

Οι 5 αξίες της μάρκας

Infographic Aveda


Σημείωση της Vegan Times: Τα προϊόντα του brand Aveda δεν έχουν ακόμα vegan πιστοποίηση. Η εταιρεία δηλώνει ότι όλα τα συστατικά των προϊόντων του brand είναι μη ζωικής προέλευσης.
Δημοσιεύτηκε: 11/04/2022
Ενημερώθηκε:
11/04/2022