Κερδίστε 2 δωροεπιταγές από το κατάστημα vegan προϊόντων Just Vegan

Στο Just Vegan θα βρεις μόνο vegan προϊόντα, από τρόφιμα, ροφήματα μέχρι είδη οικιακής χρήσης και προσωπικής περιποίησης.

Δελτία Τύπου

24/05/2022

Διαγωνισμός

Το Just Vegan και η Vegan Times δίνουν σε 2 τυχερούς/ές την ευκαιρία να ψωνίσουν ηλεκτρονικά μέσω του eshop justvegan.gr vegan προϊόντα.

Για να κερδίσετε τις δωροεπιταγές αξίας 40€ ακολουθήστε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Τρόποι συμμετοχής

Μέσω Facebook

-Κάντε like στη σελίδα του Facebook της Vegan Times & του Just Vegan Products.

-Κάντε like στο post.

-Απαντήστε σε σχόλιο στο post, Σωστό ή Λάθος στην ερώτηση, “Το περιβάλλον και ο άνθρωπος οφελούνται από τη vegan διατροφή;” και κάνε tag έναν/μία φίλο/η σου.

Μέσω Instagram

-Κάντε follow το vegantimes.gr & to justvegan στο Instagram

-Κάντε like στο post του διαγωνισμού.

-Απαντήστε σε σχόλιο στο post, Σωστό ή Λάθος στην ερώτηση, “Το περιβάλλον και ο άνθρωπος οφελούνται από τη vegan διατροφή;” και κάνε mention έναν/μία φίλο/η σου.

Δώρα

Δύο τυχεροί/ές θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 40€ η κάθεμία για να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους από το eshop: justvegan.gr.

Οι νικητές/τριες θα ενημερωθούν μέσω δημοσίευσης στα social media της Vegan Times (Facebook & Instagram) καθώς και με προσωπικό μήνυμα.

To Just Vegan λειτουργεί στην Καλαμάτα και εξυπηρετεί το κοινό μέσω του φυσικού αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Vegan Times (εφεξής η «Διοργανώτρια») διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Κερδίστε 2 δωροεπιταγές από το κατάστημα vegan προϊόντων Just Vegan».
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσα πρόσωπα (ανεξαρτήτως φύλου) διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.
 3. Συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει να έχουν όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες λογαριασμό και αληθινό προφίλ σε Facebook ή/και στο Instagram.
 4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 24/05/2022 μέχρι 30/05/2022 και ώρα 23:59.
 5. Τρόπος συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό μέσω Facebook θα πρέπει: (1) να κάνουν like στη σελίδα Vegantimes.gr, (2) να κάνουν like στη σελίδα Just Vegan Products, (3) να κάνουν like στο post της Vegan Times και (4) να γράψουν σε σχόλιο τη λέξη "Σωστό" ή "Λάθος" απαντώντας στην ερώτηση "Το περιβάλλον και ο άνθρωπος οφελούνται από τη vegan διατροφή;" και να επισημάνουν έναν/μία φίλο/η τους στο σχόλιο. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό μέσω Instagram θα πρέπει: (1) να κάνουν follow το vegantimes.gr, (2) να κάνουν follow το justvegan_products, (3) να κάνουν like στο post της Vegan Times και (4) να γράψουν σε σχόλιο τη λέξη "Σωστό" ή "Λάθος" απαντώντας στην ερώτηση "Το περιβάλλον και ο άνθρωπος οφελούνται από τη vegan διατροφή;" και να επισημάνουν έναν/μία φίλο/η τους στο σχόλιο.
 6. Δώρα. Τo δώρο του διαγωνισμού θα κερδίσουν δύο (2) άτομα. Κάθε ένας/μία από τους/τις δύο νικητές/τριες θα λάβουν από 1 δωροεπιταγή αξίας 40€ για ψώνια από το eshop www.justvegan.gr.
 7. Τρόπος ανάδειξης νικητών/τριών Διαγωνισμού. Οι νικητές/τριες θα αναδειχθούν μέσω εφαρμογής επιλογής τυχαίων αριθμών.
 8. Ενημέρωση νικητών και παραλαβή δώρων. Τα στοιχεία των νικητών/τριών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν δημοσίως στον διαδικτυακό τόπο (vegantimes.gr) και στα social media Facebook και Instagram της Διοργανώτριας και οι νικητές/τριες θα ενημερωθούν και με γραπτό προσωπικό μήνυμα στο Instagram. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον/α από τους/τις νικητές/τριες εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των νικητών, και κατόπιν αποστολής του σχετικού προσωπικού μηνύματος για οποιονδήποτε λόγο, το άτομο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμα του σχετικού δώρου και νικητές/τριες θα αναδειχθούν οι πρώτοι/ες επιλαχόντες/ούσες.
 9. Προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων/ουσών συλλέγονται από τη Διοργανώτρια με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων/ουσών στη διατήρηση, χρήση, και δημοσιοποίηση των στοιχείων τους ως άνω. Κάθε συμμετέχων/ουσα έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον/την αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του στην Διοργανώτρια του διαγωνισμού. Επίσης, η Διοργανώτρια δύναται κατά την παράδοση του δώρου να ζητά από κάθε νικητή/τρια περαιτέρω στοιχεία.
 10. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και ρητή δήλωση των συμμετεχόντων/ουσών ότι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και ότι δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, εξ αιτίας του οποίου θα έπρεπε να μην συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.
 11. Αποποίηση ευθύνης. H Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για ακύρωση λόγω εκτάκτων συνθηκών.
Δημοσιεύτηκε: 24/05/2022
Ενημερώθηκε:
24/05/2022