Κερδίστε τα vegan σοκολατένια πασχαλινά αυγά του Little Bear Patisserie

Το Πάσχα πλησιάζει και η αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων δεν είναι άλλη από ένα λαχταριστό σοκολατένιο vegan αυγό. 

Δελτία Τύπου

12/04/2022

Διαγωνισμός

Αυτό το Πάσχα μπορείς να απολαύσεις, να δοκιμάσεις και να αγαπήσεις τα vegan σοκολατένια αυγά του Little Bear Patisserie σε διάφορα παιχνιδιάρικα σχέδια.

Vegan σοκολατένιο αυγό.

Βίγκαν σοκολατένιο πασχαλινό αυγό

3 νικητές/τριες θα κερδίσουν από 1 vegan σοκολατένιο αυγό, το οποίο θα παραλάβουν από το κατάστημα Little Bear Patisserie στον Πειραιά.

Τρόποι συμμετοχής

Μέσω Instagram

Κάνε follow το vegantimes.gr & to littlebear_piraeus στο Instagram.

Κάνε like στο post του διαγωνισμού.

Γράψε σε σχόλιο το αγαπημένο σου vegan πασχαλινό φαγητό/γλυκό.

Δώρα

Γίνε ένας/μία από τους/τις 3 τυχερούς/ές που θα κερδίσουν ένα vegan σοκολατένιο αυγό από το Little Bear Patisserie.

Οι νικητές/τριες θα ανακοινωθούν στο www.vegantimes.gr και θα ενημερωθούν μέσω δημοσίευσης στα social media της Vegan Times (Facebook & Instagram) καθώς και με προσωπικό μήνυμα.

To Little Bear Patisserie προσφέρει vegan γλυκιές αλλά και αλμυρές γεύσεις και το Πάσχα θα έχει διαθέσιμο (κατόπιν παραγγελίας) vegan πασχαλινό μενού με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή διανομής στον χώρο σας εντός Αττικής μέχρι και το Μ. Σάββατο.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Vegan Times (εφεξής η «Διοργανώτρια») διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Κερδίστε τα vegan σοκολατένια πασχαλινά αυγά του Little Bear Patisserie».
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσα πρόσωπα (ανεξαρτήτως φύλου) διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.
 3. Συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει να έχουν όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες λογαριασμό και αληθινό προφίλ στο Instagram.
 4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 12/04/2022 μέχρι 14/04/2022 και ώρα 23:59.
 5. Τρόπος συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό μέσω Instagram θα πρέπει: (1) να κάνουν follow τη σελίδα Vegantimes.gr, (2) να κάνουν follow τη σελίδα littlebear_piraeus, (3) να κάνουν like στο post της Vegan Times και (4) να γράψουν σε σχόλιο το αγαπημένο τους vegan πασχαλινό φαγητό ή γλυκό.
 6. Δώρα. Τo δώρο του διαγωνισμού θα κερδίσουν τρία (3) άτομα. Κάθε ένας/μία από τους/τις τρεις νικητές/τριες θα λάβουν από 1 vegan πασχαλινό σοκαλατένιο αυγό.
 7. Τρόπος ανάδειξης νικητών/τριών Διαγωνισμού. Οι νικητές/τριες θα αναδειχθούν μέσω εφαρμογής επιλογής τυχαίων αριθμών.
 8. Ενημέρωση νικητών και παραλαβή δώρων. Τα στοιχεία των νικητών/τριών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν δημοσίως στον διαδικτυακό τόπο (vegantimes.gr) και στα social media Facebook και Instagram της Διοργανώτριας και οι νικητές/τριες θα ενημερωθούν και με γραπτό προσωπικό μήνυμα στο Instagram. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον/α από τους/τις νικητές/τριες εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των νικητών, και κατόπιν αποστολής του σχετικού προσωπικού μηνύματος για οποιονδήποτε λόγο, το άτομο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμα του σχετικού δώρου και νικητές/τριες θα αναδειχθούν οι πρώτοι/ες επιλαχόντες/ούσες. Οι νικητές/τριες θα μπορούν να λάβουν το δώρο τους από το κατάστημα Little Bear Patisserie που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 14, στον Πειραιά Αττικής.
 9. Προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων/ουσών συλλέγονται από τη Διοργανώτρια με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων/ουσών στη διατήρηση, χρήση, και δημοσιοποίηση των στοιχείων τους ως άνω. Κάθε συμμετέχων/ουσα έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον/την αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του στην Διοργανώτρια του διαγωνισμού. Επίσης, η Διοργανώτρια δύναται κατά την παράδοση του δώρου να ζητά από κάθε νικητή/τρια περαιτέρω στοιχεία.
 10. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και ρητή δήλωση των συμμετεχόντων/ουσών ότι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και ότι δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, εξ αιτίας του οποίου θα έπρεπε να μην συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.
 11. Αποποίηση ευθύνης. H Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για ακύρωση λόγω εκτάκτων συνθηκών.
Δημοσιεύτηκε: 12/04/2022
Ενημερώθηκε:
12/04/2022