Κερδίστε τα vegan μπισκότα της Οικοπάλ

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε τα vegan μπισκότα από την εταιρεία Οικοπάλ

Δελτία Τύπου

17/03/2022

Διαγωνισμός

Τα vegan μπισκότα της εταιρείας Οικοπάλ θα τα βρεις σε διάφορα καταστήματα και μπορείς να τα απολαύσεις στις παρακάτω γεύσεις:

  • Μπισκότα βανίλια - κακάο
  • Μπισκότα μήλο - κανέλα
  • Μπισκότα σταφίδα - σουσάμι
  • Μπισκότα σοκολάτας
  • Παξιμαδάκια αμυγδάλου
  • Μουστοκούλουρα

3 νικητές θα κερδίσουν από 1 συσκευασία από καθεμία από τις παραπάνω γεύσεις.

Μπορείς να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό με δύο τρόπους:

Μέσω Facebook

Κάνε like στη σελίδα του Facebook της Vegan Times & της OikopalBio.

Κάνε like στο post.

Γράψε σε σχόλιο “τί δεν περιέχει ένα vegan μπισκότο”.

Μέσω Instagram

Κάνε follow το vegantimes.gr & to oikopalbio στο Instagram

Κάνε like στο post του διαγωνισμού.

Γράψε σε σχόλιο “τί δεν περιέχει ένα vegan μπισκότο”.

Οικοπάλ

H εταιρεία παραγωγής βιολογικών προϊόντων Οικοπάλ δημιουργεί παραδοσιακά, σπιτικά προϊόντα όπως μπισκότα, κουλούρια, ζυμαρικά. Πρόσφατα έλαβε vegan πιστοποίηση με το πρότυπο Vegan Inside.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

  1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Vegan Times (εφεξής η «Διοργανώτρια») διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Κερδίστε τα vegan μπισκότα της Οικοπάλ».
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσα πρόσωπα (ανεξαρτήτως φύλου) διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.
  3. Συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει να έχουν όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες λογαριασμό και αληθινό προφίλ στο Facebook ή στο Instagram.
  4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 18/01/2022 μέχρι 26/01/2022 και ώρα 23:59.
  5. Τρόπος συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό μέσω Facebook θα πρέπει: (1) Να κάνουν like στην σελίδα VeganTimes.gr στο Facebook, (2) να κάνουν like στην σελίδα Οικοπάλ στο Facebook, (3) να κάνουν like στη δημοσίευση του Facebook και να απαντήσουν σε σχόλιο στην ερώτηση "Tί δεν περιέχει ένα vegan μπισκότο". Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό μέσω Instagram θα πρέπει (1) να κάνουν follow τη σελίδα Vegantimes.gr, (2) να κάνουν follow τη σελίδα oikopalbio, (3) να κάνουν like στο post της Vegan Times και (4) να απαντήσουν σε σχόλιο στην ερώτηση "Τί δεν περιέχει ένα vegan μπισκότο".
  6. Δώρα. Τo δώρο του διαγωνισμού θα κερδίσουν τρία (3) άτομα. Κάθε ένας/μία από τους/τις τρεις νικητές/τριες θα λάβουν από 6 είδη μπισκότων.
  7. Τρόπος ανάδειξης νικητών/τριών Διαγωνισμού. Οι νικητές/τριες θα αναδειχθούν μέσω εφαρμογής επιλογής τυχαίων αριθμών.
  8. Ενημέρωση νικητών και παραλαβή δώρων. Τα στοιχεία των νικητών/τριών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν δημοσίως στον διαδικτυακό τόπο (vegantimes.gr) και στα social media Facebook και Instagram της Διοργανώτριας και οι νικητές/τριες θα ενημερωθούν και με γραπτό προσωπικό μήνυμα μέσω της εφαρμογής Messenger στο Facebook ή στο Instagram. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον/α από τους/τις νικητές/τριες εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των νικητών, και κατόπιν αποστολής του σχετικού προσωπικού μηνύματος για οποιονδήποτε λόγο, το άτομο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμα του σχετικού δώρου και νικητές/τριες θα αναδειχθούν οι πρώτοι/ες επιλαχόντες/ούσες. 
  9. Προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων/ουσών συλλέγονται από τη Διοργανώτρια με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων/ουσών στη διατήρηση, χρήση, και δημοσιοποίηση των στοιχείων τους ως άνω. Κάθε συμμετέχων/ουσα έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον/την αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του στην Διοργανώτρια του διαγωνισμού. Επίσης, η Διοργανώτρια δύναται κατά την παράδοση του δώρου να ζητά από κάθε νικητή/τρια περαιτέρω στοιχεία.
  10. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και ρητή δήλωση των συμμετεχόντων/ουσών ότι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και ότι δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, εξ αιτίας του οποίου θα έπρεπε να μην συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.
  11. Αποποίηση ευθύνης. H Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για ακύρωση λόγω εκτάκτων συνθηκών.
Δημοσιεύτηκε: 17/01/2022
Ενημερώθηκε:
17/03/2022