Ντοκυμαντέρ From Food to Freedom

Δηλώστε συμμετοχή για να παρακολουθήσετε δωρεάν την παγκόσμια πρεμιέρα.

Δελτία Τύπου

21/03/2023

Νέα Υόρκη, 17 Μαρτίου — Ντοκυμαντέρ From Food to Freedom (Από την Τροφή στην Ελευθερία)

Στο T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies (Κέντρο Μελετών Διατροφής T. Colin Campbell), πιστεύουμε ότι η δύναμη της διατροφής με πλήρη φυτικά τρόφιμα — όχι μόνο για την πρόληψη αλλά και για τη θεραπεία ασθενειών — συχνά παραβλέπεται, ειδικά όταν επιθυμούμε γρήγορες βελτιώσεις στην υγεία. Πολλές συναρπαστικές πρωτοβουλίες τα τελευταία χρόνια έχουν αναδείξει αυτό το μεταμορφωτικό αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένων πολλών προγραμμάτων έναρξης ενός διαφορετικού τρόπου ζωής. Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε ένα έργο που απεικονίζει αυτές τις δυνατότητες με έναν νέο, συναρπαστικό τρόπο.

Το ντοκυμαντέρ From Food to Freedom είναι μια πολύ συγκινητική ιστορία έξι καθημερινών ανθρώπων που είναι παγιδευμένοι από την παχυσαρκία, τις ασθένειες, την κόπωση, και τις πολλαπλές διαγνώσεις. Με τη ζωή τους να διακυβεύεται, αυτοί οι άνθρωποι τόλμησαν να δουν τι θα μπορούσε να συμβεί εάν σταματούσαν την καθιερωμένη αμερικανική διατροφή για δέκα ημέρες — τα αποτελέσματα τους άλλαξαν πραγματικά τη ζωή.

Γυρισμένο κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid-19, το ντοκυμαντέρ From Food to Freedom οδηγεί τους θεατές σε ένα θεραπευτικό ταξίδι που αναδεικνύει τη σχέση μεταξύ της διατροφής, των υποκείμενων χρόνιων παθήσεων, της ανοσίας, και της συνολικής υγείας. Επισημαίνει τις αποτυχίες των δημόσιων θεσμών υγείας και της ιατρικής βιομηχανίας μας και δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να ανακτήσουν τις ζωές τους μέσω του υγιεινού φαγητού.

Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε από τους δημιουργούς της επιτυχημένης ταινίας PlantPure Nation, ένας από τους οποίους έκανε και την παραγωγή του Forks Over Knives. Το From Food to Freedom πρέπει να δει και να μοιραστεί όποιος θέλει να σπάσει τα δεσμά της ασθένειας και να αποκτήσει διαρκή υγεία.

Το ντοκυμαντέρ έχει ήδη βραβευθεί με πέντε βραβεία:

βραβεία ντοκυμαντέρ From Food to Freedom

Πατήστε στον σύνδεσμο έως την Τετάρτη 22/3 για να εξασφαλίστε τη θέση σας στην αποκλειστική παγκόσμια διαδικτυακή πρεμιέρα.

Θέλω να παρακολουθήσω την ταινία

 

Δημοσιεύτηκε: 17/03/2023
Ενημερώθηκε:
21/03/2023

Πηγές:

T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies