SOYBIRD – Μία νέα εμπειρία μαγειρικής μας περιμένει στο κέντρο της Αθήνας

Το concept είναι απλό και μας ενθουσίασε.

Δελτία Τύπου

26/09/2023

Κάνεις κράτηση, κανονίζεις με την παρέα σου – έως 12 άτομα – και συναντιέστε στη ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα του SOYBIRD. Επιλέγετε ένα από τα vegan μενού που έχουν σχεδιαστεί για την περίπτωση:

  • μεξικανικό
  • ινδικό
  • μαροκινό
  • ιταλικό
  • ελληνικό

και μαγειρεύετε παρέα με έναν από τους 4 αναγνωρισμένους chef της ελληνικής (και όχι μόνο) vegan σκηνής, τους Κωνσταντίνο Δήμουλα, Δήμητρα Μαγκλάρα, Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη, και Roman Witt.

Το φαγητό που θα δημιουργήσετε, θα το απολαύσετε στον ίδιο χώρο με ποτό, σε μία νεοϋρκέζικη, φρέσκια ατμόσφαιρα, ανεπιτήδευτη, όπως ακριβώς είστε κι εσείς όταν μαγειρεύετε στο σπίτι με φίλους.

Πιάτο με κεφτέδες και πουρέ
Στο SOYBIRD θα απολαύσετε vegan φαγητό, το οποίο προηγουμένως θα έχετε μάθει να φτιάχνετε μαζί με τους φίλους σας και θα μάθετε πολλά μυστικά μαγειρικής.

Φανταστείτε επίσης, αντί να πάτε με συναδέλφους σε μια από αυτές τις βαρετές εταιρικές εκδηλώσεις που όλα έχουν ειπωθεί με τον χαρακτηριστικό επαγγελματικό τρόπο, να βρεθείτε για να δειπνήσετε αφού πρώτα μαγειρέψετε. Πόσα διαφορετικά πράγματα θα συζητήσετε και πόσα ταλέντα θα ανακαλύψετε ο ένας για τον άλλο! Δηλαδή, το Soybird αποτελεί ιδανική ιδέα για εταιρικό δώρο και εταιρικά events.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις https://www.soybird.com/

Βεΐκου 75-77 Κουκάκι | 117 41 Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: 26/09/2023
Ενημερώθηκε:
26/09/2023