Υλικά
300 γρ. |
φράουλες φρέσκιες |
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε τις φράουλες και κόβουμε τους μίσχους.
Τις βάζουμε στο μπλέντερ και τις χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Βάζουμε τον πολτό σε θήκες παγωτού και καταψύχουμε για 4 ώρες.
Μικρά μυστικά
![Μην ξεχάσεις... Μην ξεχάσεις...](/imgs/icons/b-tip-02.png)
Μην ξεχάσεις...
Να κρατήσεις την θήκη του παγωτού κάτω από τρεχούμενο νερό για 5''-10'', ώστε να βγει εύκολα η γρανίτα σου.
![Ήξερες ότι... Ήξερες ότι...](/imgs/icons/b-tip-03.png)
Ήξερες ότι...
Η συγκεκριμένη γρανίτα είναι ιδανική για παιδιά, τα οποία εκτίθενται συχνά σε προϊόντα με πολλά σάκχαρα, αφού έχει μόλις το 1/12 των ελευθέρων σακχάρων που περιέχει ένας μικρός φυσικός χυμός 250ml.
![Δοκίμασέ το κι έτσι... Δοκίμασέ το κι έτσι...](/imgs/icons/b-tip-04.png)
Δοκίμασέ το κι έτσι...
Με κατεψυγμένες φράουλες, τις οποίες θα αφήσεις 5' σε θερμοκρασία δωματίου πριν τις πολτοποιήσεις, προσθέτοντας λίγο παγωμενό νερό εάν χρειαστεί.