Vegan αυτόματοι πωλητές (και) στο Las Vegas

Επιχειρηματικότητα + Καινοτομία

16/03/2022
Ποιος;

Η εταιρεία catering Vintage Vegan Diner, που εδρεύει στο Las Vegas της Αμερικής...

Τί;

… θα εγκαταστήσει τον πρώτο της vegan αυτόματο πωλητή.

Πού;

Στο Las Vegas της Αμερικής. Το πού ακριβώς στην πόλη θα το επιλέξει το κοινό, μέσω της εφαρμογής του Instagram, καθώς μέσα από μία δημοσίευση καλούν τους καταναλωτές να δηλώσουν πού επιθυμούν να εγκατασταθεί ο αυτόματος πωλητής.

Πότε;

Η δημοσίευση κυκλοφόρησε στις 7 Δεκεμβρίου του 2020 και ο αυτόματος πωλητής αναμένεται, όπως αναφέρεται, να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στον Ιανουάριο του 2021.

Γιατί;

Η Autumn (Tumn) και η Taylor Riley-Parham, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την εταιρεία, κατάλαβαν ότι υπάρχει η ανάγκη να εξυπηρετήσουν vegan επιθυμίες και ανθρώπους και εκτός των παραδοσιακών «ωρών καταστημάτων».

Πώς;

Ο στόχος των ιδιοκτητριών είναι να προσφέρουν φαγητό που να είναι διαθέσιμο και οικονομικά προσιτό σε όλους.

Λοιπές πληροφορίες

O αυτόματος πωλητής θα διαθέτει τα πιο δημοφιλή πιάτα της εταιρείας: μπιφτέκια σε φρεσκοψημένο ψωμί, κεφτεδάκια, μπουκίτσες τόφου και ζύμη μπισκότων. Όλα θα είναι κατεψυγμένα και θα χρειάζονται ζέσταμα ή ξεπάγωμα.

Δεν πρόκειται για τον πρώτο vegan αυτόματο πωλητή, καθώς αντίστοιχα μηχανήματα είναι εγκατεστημένα στο Σαν Φρανσίσκο της Αμερικής και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο ολοένα και αυξάνονται οι τοποθεσίες που μπορεί κανείς να προμηθευτεί εύκολα vegan προϊόντα.

© Vegan Times 21-12-2020

Δημοσιεύτηκε: 21/12/2020
Ενημερώθηκε:
16/03/2022

Πηγές:

  1. https://vegansbaby.com/vintage-vegan-diner-vending-machine-las-vegas/