Κερδίστε το κρασί του εορταστικού σας τραπεζιού

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε το λευκό ξηρό με χρυσαφί χρώμα και αρώματα εσπεριδοειδών, “Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα”. 

Δελτία Τύπου

17/03/2022

Διαγωνισμός

3 νικητές θα κερδίσουν από 2 πιστοποιημένα vegan κρασιά “Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα” του οινοποιείου Παπαγιαννάκος.

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό γράψου απλά στο Newsletter της Vegan Times, συμπληρώνοντας το mail σου. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στο μήνυμα που θα λάβεις στο mail που θα δηλώσεις.

Hint: Έτσι, θα μαθαίνεις πρώτος/η απ' όλους για τους νέους μας διαγωνισμούς.

Γράψου στο newsletter του διαγωνισμού.

Μείνε ενημερωμένος/η

Τα νέα για την vegan κατανάλωση και επιχειρηματικότητα είναι πολλά. Μάθε τις εξελίξεις στην χώρα μας και τον κόσμο. Κάνε εγγραφή. 

Δώρα

Γίνε ένας από τους/τις 3 τυχερούς/ές που θα κερδίσουν από 2 πιστοποιημένα βίγκαν κρασιά με το πρότυπο Vegan Inside, “Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα”.

Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 3/12/2021 έως και 12/12/2021.

Οι νικητές/τριες θα ενημερωθούν μέσω προσωπικού μηνύματος.

Το οινοποιείο Παπαγιαννάκος αποτελεί το πρώτο βιοκλιματικό οινοποιείο με ειδικό σχεδιασμό και κατασκευή στην Ελλάδα, το οποίο έχει λάβει vegan πιστοποίηση με το καινοτόμο ελληνικό πρότυπο VEGAN INSIDE για τα κρασιά που παράγει.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

  1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Vegan Times (εφεξής η «Διοργανώτρια») διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Ακολουθήστε τα βήματα και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε πιστοποιημένα vegan κρασιά από το οινοποιείο Παπαγιαννάκος».
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσα πρόσωπα (ανεξαρτήτως φύλου) διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.
  3. Συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει να έχουν όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες ηλεκτρονική διεύθυνση (email).
  4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 03/12/2021 μέχρι 12/12/2021 και ώρα 23:59.
  5. Τρόπος συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Εγγραφή στο Newsletter της Vegan Times.
  6. Δώρα. Τα δώρα του διαγωνισμού θα κερδίσουν τρία (3) άτομα. Κάθε άτομο θα λάβει από 2 κρασιά "Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα".
  7. Τρόπος ανάδειξης νικητών/τριών Διαγωνισμού. Οι νικητές/τριες θα αναδειχθούν μέσω εφαρμογής επιλογής τυχαίων αριθμών.
  8. Ενημέρωση νικητών και παραλαβή δώρων. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email). Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους/τις νικητές/τριες εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του σχετικού προσωπικού ηλεκτρονικού μηνύματος για οποιονδήποτε λόγο, τα άτομα αυτά χάνουν οριστικά το δικαίωμα του σχετικού δώρου και νικητές/τριες θα αναδειχθούν οι πρώτοι/ες επιλαχόντες/ούσες.
  9. Προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων/ουσών συλλέγονται από τη Διοργανώτρια. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων/ουσών στη διατήρηση, χρήση, και δημοσιοποίηση των στοιχείων τους ως άνω. Κάθε συμμετέχων/ουσα έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον/την αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του/της στην Διοργανώτρια του διαγωνισμού. Επίσης, η Διοργανώτρια δύναται κατά την παράδοση του δώρου να ζητά από κάθε νικητή/τρια περαιτέρω στοιχεία.
  10. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και ρητή δήλωση των συμμετεχόντων/ουσών ότι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και ότι δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, εξ αιτίας του οποίου θα έπρεπε να μην συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.
  11. Αποποίηση ευθύνης. H Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για ακύρωση/αναβολή του διαγωνισμού λόγω εκτάκτων συνθηκών.
Δημοσιεύτηκε: 02/12/2021
Ενημερώθηκε:
17/03/2022