Κερδίστε τα vegan αποσμητικά της Salt of the Earth

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε τα vegan αποσμητικά σώματος “Salt of the Earth” σε φυσικά αρώματα.

Δελτία Τύπου

17/03/2022

Διαγωνισμός

Τα vegan αποσμητικά της Salt of the Earth έφθασαν στην Ελλάδα και κάνουν δώρο σε τρεις (3) από εσάς, από πέντε (5) είδη αποσμητικών σώματος: 1 roll on, 1 stick, 1 spray, 1 balm, και 1 plastic free κρύσταλλο, στα αρώματα της επιλογής σας! Θα διαλέξετε από τα παρακάτω:

 • Λεβάντα – βανίλια
 • Κεχριμπάρι – σανδαλόξυλο
 • Φρεσκάδα ωκεανού – καρύδα
 • Πεπόνι – αγγούρι (μόνο στο balm)
 • Άνθη παιώνιας (μόνο στο balm)
 • Χωρίς άρωμα

Επίλεξε Facebook ή Instagram και ξεκίνα.

Facebook

 • Κάνε like στη σελίδα του Facebook της Vegan Times & της Salt of the Earth Greece
 • Κάνε like στο post
 • Κάνε comment και mention 1 φίλο/η

Instagram

 • Κάνε follow το vegantimes.gr & to saltoftheearth_greece στο Instagram
 • Κάνε like στο post του διαγωνισμού
 • Κάνε tag σε ένα σχόλιο 1 φίλο/η σου
 • EXTRA συμμετοχή: Share το post του διαγωνισμού σε story

Οι νικητές/τριες θα ενημερωθούν μέσω δημοσίευσης στα social media της Vegan Times (Facebook & Instagram) καθώς και με προσωπικό μήνυμα.

Salt of the Earth

Τα vegan αποσμητικά της Salt of the Earth περιέχουν φυσικά συστατικά όπως οργανική καταπραϋντική αλόη βέρα, φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια και μέταλλα όπως κάλιο, μαγνήσιο και όξινο ανθρακικό νάτριο. Αυτά τα ενεργά συστατικά απορροφούν την υγρασία και καταπραΰνουν το δέρμα. Είναι πιστοποιημένα vegan, έχουν μακρά διάρκεια, και δεν αφήνουν σημάδια στα ρούχα.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Vegan Times (εφεξής η «Διοργανώτρια») διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Κερδίστε τα vegan αποσμητικά της Salt of the Earth».
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσα πρόσωπα (ανεξαρτήτως φύλου) διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.
 3. Συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει να έχουν όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες λογαριασμό και αληθινό προφίλ στο Facebook ή στο Instagram.
 4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15/12/2021 μέχρι 22/12/2021 και ώρα 23:59.
 5. Τρόπος συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό μέσω Facebook θα πρέπει: (1) Να κάνουν like στην σελίδα VeganTimes.gr στο Facebook, (2) να κάνουν like στην σελίδα Salt of the Earth Greece στο Facebook, (3) να κάνουν like στη δημοσίευση του Facebook και mention σε σχόλιο έναν/μία φίλο/η. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό μέσω Instagram θα πρέπει (1) να κάνουν follow τη σελίδα Vegantimes.gr, (2) να κάνουν follow τη σελίδα saltoftheearth_greece, (3) να κάνουν like στο post της Vegan Times και (4) να κάνουν tag σε σχόλιο του post έναν/μία φίλο/η τους.
 6. Δώρα. Τα δώρο του διαγωνισμού θα κερδίσουν τρία (3) άτομα. Κάθε ένας/μία από τους/τις τρεις νικητές/τριες θα λάβουν από 5 είδη αποσμητικών σώματος σε άρωμα της επιλογής τους.
 7. Τρόπος ανάδειξης νικητών/τριών Διαγωνισμού. Οι νικητές/τριες θα αναδειχθούν μέσω εφαρμογής επιλογής τυχαίων αριθμών.
 8. Ενημέρωση νικητών και παραλαβή δώρων. Τα στοιχεία των νικητών/τριών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν δημοσίως στον διαδικτυακό τόπο (vegantimes.gr) και στα social media Facebook και Instagram της Διοργανώτριας και οι νικητές/τριες θα ενημερωθούν και με γραπτό προσωπικό μήνυμα μέσω της εφαρμογής Messenger στο Facebook ή στο Instagram. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον/α από τους/τις νικητές/τριες εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των νικητών, και κατόπιν αποστολής του σχετικού προσωπικού μηνύματος για οποιονδήποτε λόγο, το άτομο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμα του σχετικού δώρου και νικητές/τριες θα αναδειχθούν οι πρώτοι/ες επιλαχόντες/ούσες. Κατόπιν ανάδειξης των νικητών/τριών, τα στοιχεία θα δοθούν στην εταιρεία Salt of the Earth και οι νικητές θα βρίσκονται σε επικοινωνία με την εταιρεία για την παραλαβή των δώρων, καθώς η Διοργανώτρια δεν έχει ουδεμία περαιτέρω ανάμειξη πέραν του διαγωνισμού.
 9. Προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων/ουσών συλλέγονται από τη Διοργανώτρια με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων/ουσών στη διατήρηση, χρήση, και δημοσιοποίηση των στοιχείων τους ως άνω. Κάθε συμμετέχων/ουσα έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον/την αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του στην Διοργανώτρια του διαγωνισμού. Επίσης, η Διοργανώτρια δύναται κατά την παράδοση του δώρου να ζητά από κάθε νικητή/τρια περαιτέρω στοιχεία.
 10. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και ρητή δήλωση των συμμετεχόντων/ουσών ότι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και ότι δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, εξ αιτίας του οποίου θα έπρεπε να μην συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.
 11. Αποποίηση ευθύνης. H Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για ακύρωση λόγω εκτάκτων συνθηκών.
Δημοσιεύτηκε: 15/12/2021
Ενημερώθηκε:
17/03/2022