Κερδίστε το κρασί του πασχαλινού σας τραπεζιού

Από το Πασχαλινό τραπέζι δεν μπορεί φυσικά να λείπει ένα φρουτώδες, καραμελένιο, αρωματικό, ερυθρωπό vegan κρασί, το Granatus.

Δελτία Τύπου

28/04/2022
2' ανάγνωση

Διαγωνισμός

1 τυρερός/ή θα κερδίσει 3 πιστοποιημένα vegan κρασιά “Granatus” του οινοποιείου Παπαγιαννάκος.

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό γράψου στο Newsletter της Vegan Times, συμπληρώνοντας το email σου. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στο μήνυμα που θα λάβεις στο email που θα δηλώσεις.

Hint: Έτσι, θα μαθαίνεις πρώτος/η απ' όλους για τους νέους μας διαγωνισμούς.

Γράψου στο newsletter του διαγωνισμού.

Μείνε ενημερωμένος/η

Τα νέα για την vegan κατανάλωση και επιχειρηματικότητα είναι πολλά. Μάθε τις εξελίξεις στην χώρα μας και τον κόσμο. Κάνε εγγραφή. 

Δώρo

Γίνε o/η τυχερός/ή που θα κερδίσει 3 πιστοποιημένα βίγκαν κρασιά με το πρότυπο Vegan Inside, “Granatus”.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 15/04/2022 έως και 17/04/2022.

Ο νικητής/τρια θα ενημερωθεί μέσω προσωπικού μηνύματος.

Το οινοποιείο Παπαγιαννάκος αποτελεί το πρώτο βιοκλιματικό οινοποιείο με ειδικό σχεδιασμό και κατασκευή στην Ελλάδα, το οποίο έχει λάβει vegan πιστοποίηση με το καινοτόμο ελληνικό πρότυπο VEGAN INSIDE για τα κρασιά που παράγει.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Vegan Times (εφεξής η «Διοργανώτρια») διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Κερδίστε το κρασί του πασχαλινού σας τραπεζιού».
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσα πρόσωπα (ανεξαρτήτως φύλου) διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.
 3. Συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει να έχουν όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες ηλεκτρονική διεύθυνση (email).
 4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15/04/2022 μέχρι 17/04/2022 και ώρα 23:59.
 5. Τρόπος συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Εγγραφή στο Newsletter της Vegan Times.
 6. Δώρo. Τo δώρo του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα (1) άτομο. Ο νικητής/τρια θα λάβει 3 κρασιά "Granatus".
 7. Τρόπος ανάδειξης νικητών/τριών Διαγωνισμού. Ο νικητής/τρια θα αναδειχθεί μέσω εφαρμογής επιλογής τυχαίων αριθμών.
 8. Ενημέρωση νικητών και παραλαβή δώρων. Ο νικητής/τρια θα ενημερωθεί με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email). Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον/την νικητή/τρια εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του σχετικού προσωπικού ηλεκτρονικού μηνύματος για οποιονδήποτε λόγο, το άτομο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμα του σχετικού δώρου και νικητής/τρια θα αναδειχθεί ο/η πρώτος/η επιλαχών/ούσα.
 9. Προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων/ουσών συλλέγονται από τη Διοργανώτρια. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων/ουσών στη διατήρηση, χρήση, και δημοσιοποίηση των στοιχείων τους ως άνω. Κάθε συμμετέχων/ουσα έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον/την αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του/της στην Διοργανώτρια του διαγωνισμού. Επίσης, η Διοργανώτρια δύναται κατά την παράδοση του δώρου να ζητά από κάθε νικητή/τρια περαιτέρω στοιχεία.
 10. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και ρητή δήλωση των συμμετεχόντων/ουσών ότι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και ότι δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, εξ αιτίας του οποίου θα έπρεπε να μην συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.
 11. Αποποίηση ευθύνης. H Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για ακύρωση/αναβολή του διαγωνισμού λόγω εκτάκτων συνθηκών.
Από την : Vegan Times
Δημοσιεύτηκε: 14/04/2022
Ενημερώθηκε:
28/04/2022