Η Phoebe Dynevor, η πρώτη Global Brand Ambassador του brand weDo/ Professional

H Phoebe Dynevor έχει ανακοινωθεί ως η πρώτη Global Ambassador της WeDo/ Professional, πρεσβεύοντας δράσεις για θετική αλλαγή.

Δελτία Τύπου

17/03/2022

Η Phoebe Dynevor συνεργάζεται με τη weDo/ με στόχο τη θετική αλλαγή

Η Phoebe Dynevor, η Βρετανίδα ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο BRIDGERTON στο Netflix, συνεργάζεται με τη weDo/ Professional για να διαδώσει ένα μήνυμα θετικής αλλαγής, προσφέροντας νέους τρόπους για τη φροντίδα των μαλλιών και του πλανήτη. Ως η πρώτη Global Ambassador του brand για θετική αλλαγή, η Phoebe θα συνεργαστεί με τη weDo/ για να αναζητήσει πιο βιώσιμες ρουτίνες περιποίησης μαλλιών, ενώ θα τονίσει τη σημασία της κοινής δράσης για τη μείωση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον.

Όπως είπε η ίδια, “Είναι κάτι περισσότερο από ένα εμπορικό brand, είναι μια νοοτροπία, μια έκκληση για δράση, μια κοινότητα”. Μια φράση που ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της weDo/.

Για να γίνει πραγματικότητα η δράση με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, η weDo/ συνεργάζεται με τον οργανισμό Plastic Bank, οι οποία αποτρέπει την είσοδο 8 πλαστικών μπουκαλιών στον ωκεανό για κάθε προϊόν που πωλείται. Η συνεργασία αυτή έχει ήδη “σταματήσει” πάνω από 10 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς.

Η Phoebe Dynevor αναφέρει για την συνεργασία της με τη weDo/:

“Στον κόσμο που ζούμε σήμερα, όλοι ψάχνουμε τρόπους για να βοηθήσουμε τον πλανήτη αλλάζοντας τις καθημερινές μας συνήθειες ή τα προϊόντα που επιλέγουμε”, λέει η Φοίβη. “Θέλω να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας για την προστασία του πλανήτη, και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της συνεργασίας μου με τη weDo/”.

“Το να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα που δημιουργούνται από συστατικά φυσικής προέλευσης, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Αυτό που αγαπώ στη weDo/ είναι ότι κατάφερε να επηρεάσει πολύ κόσμο να αλλάξει συνήθειες και να δρα συνεργατικά, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει προϊόντα εξαιρετικής απόδοσης”.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το μήνυμα της Phoebe Dynevor: 

Λίγα λόγια για τη weDo/ Professional

Η weDo/ Professional έχει αναπτύξει μια σειρά από μινιμαλιστικά προϊόντα τα οποία είναι όλα πιστοποιημένα vegan από την Vegan Society. Σε συνεργασία με επιστήμονες σε επαγγελματικά εργαστήρια κομμωτικής και με κομμωτές, κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί με στόχο την κορυφαία επαγγελματική απόδοση. Η μοναδική τεχνολογία χωρίς σιλικόνες καθιστά τη σύνθεσή τους ιδιαίτερα αποτελεσματική στη βελτίωση των μαλλιών. Τα προϊόντα χρησιμοποιούν διαφορετικούς συνδυασμούς φυτικών και μη ζωικών δραστικών συστατικών όπως βούτυρο murumuru & cupuaçu, ελαιόλαδο, έλαιο macadamia και νερό από μπαμπού, για να θρέψουν και να προστατεύσουν τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και υγιή. Οι συσκευασίες των προϊόντων weDo/ Professional περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη της κυκλικής οικονομίας.

Η Cecile Jolly, co-founder της weDo/ είπε για την Phoebe Dynevor:

“Το brand ήταν τυχερό που γνώρισε προσωπικότητες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, έως σήμερα, που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες. Ειδικοί, επιστήμονες, καταναλωτές και ιθύνοντες αλλαγής που όλοι έχουν ένα κοινό όραμα αλλά συνεργάζονται με τη weDo/ με διαφορετικούς τρόπους”, δήλωσε η Cecile Jolly, συνιδρύτρια του weDo/.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Phoebe στην οικογένεια της weDo/”.


Για περισσότερες πληροφορίες : www.wedoact.com 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Phoebe Dynevor

Η Phoebe Dynevor, είναι γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Daphne Bridgerton, στη σειρά BRIDGERTON, θα έχει την επόμενη θέση στο TEN PERCENT για το Amazon Prime Video. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο θρίλερ FAIR PLAY, μαζί με τον Alden Ehrenreich για τη μεγάλη οθόνη.

Πιο πρόσφατα η Phoebe Dynevor ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει έναν ρόλο στην BANK OF DAVE μαζί με τους Joel Fry και Rory Kinnear. Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά του σκηνοθέτη της Cha Cha Cha Real Smooth, Cooper Raiff, EXCITING TIMES, επίσης για την Amazon Studios, καθώς και θα αναλάβει κύριο ρόλο στο επερχόμενο θρίλερ I HEART KILLING για τη Sony. H Phoebe Dynevor ανέλαβε πρόσφατα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Clarice Cliff στο THE COLOR ROOM της Sky Cinema. Είναι πρέσβειρα της Action Aid UK, για την οποία δρα για την ευαισθητοποίηση του κοινού για το έργο τους υπέρ των γυναικών και των κοριτσιών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Δημοσιεύτηκε: 01/03/2022
Ενημερώθηκε:
17/03/2022