Υλικά
2 κ.σ. |
μουστάρδα Dijon |
1 κ.γ. |
σιρόπι σφενδάμου |
2 κ.σ. |
μηλόξυδο |
2 κ.σ. |
νερό |
1⁄4 κ.γ. |
αλάτι |
1⁄8 κ.γ. |
πιπέρι |
¼ κ.γ. |
θυμάρι φρέσκο |
1 κ.σ. |
άνηθο φρέσκο |
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι όλα τα υλικά και το ανακινούμε καλά. Το ντρέσινγκ μας είναι έτοιμο! Θα βγει περίπου 100 ml.
Μικρά μυστικά
![Ήξερες ότι... Ήξερες ότι...](/imgs/icons/b-tip-03.png)
Ήξερες ότι...
Μπορείς να το διατηρήσεις στο ψυγείο για έως 1 εβδομάδα και να έχεις έτοιμο dressing για τις σαλάτες σου.
Διατροφικά χαρακτηριστικά:
Οι διατροφικές πληροφορίες των συνταγών είναι κατά προσέγγιση
Ίνες:
39g
ανά 2.000 θερμίδες
Νάτριο:
40mg
ανά 2.000 θερμίδες
Λίπος:
26%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Κορεσμένο Λίπος:
2%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Σάκχαρα:
Δεν περιέχει ελεύθερα σάκχαρα
Θερμίδες:
12
ανά 100 ml
>= 25g
< 25g
<= 2000mg
> 2000mg
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
Αξιολογήσεις συνταγής ({{reviewsData.length}})