Υλικά
1 1⁄2 κούπα |
αμύγδαλα με τη φλούδα |
δυνατό μπλέντερ |
|
τίποτε άλλο |
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε δυνατό μπλέντερ αρκετές φορές (30''-60'' τη φορά) τα αμύγδαλα μέχρι να αποκτήσουν ρευστή υφή.
Ανάλογα με την ισχύ του μπλέντερ, θα χρειαστεί να το σταματήσουμε αρκετές φορές και να κατεβάσουμε το μείγμα από τα τοιχώματα του μπλέντερ με μια σπάτουλα.
Μικρά μυστικά
Πρόσεξε να...
Προσαρμόσεις την ποσότητα αμυγδάλων ώστε να σκεπάσεις εντελώς τα μαχαίρια του μπλέντερ σου συν 4-5 εκ. παραπάνω.
Μην ξεχάσεις...
Να χρησιμοποιήσεις στεγνά αμύγδαλα.
Ήξερες ότι...
Διατηρείται εκτός ψυγείου. Για τον λόγο αυτό τα σάντουιτς με αμυγδαλοβούτυρο είναι ένα ασφαλές σνακ όταν είσαι εκτός σπιτιού για πολλές ώρες.
Δοκίμασέ το κι έτσι...
Σε σάντουιτς με ψωμί ολικής για σνακ. Σνακ που θα γίνει ανάρπαστο στο σχολείο.