Υλικά
400 γρ. |
γιαούρτι σόγιας greek style |
1 |
αγγούρι |
1 κ.γ. |
ελαιόλαδο |
1 κ.σ. |
μηλόξυδο |
1-2 κ.σ. |
άνηθος |
2-3 |
σκελίδες σκόρδο |
αλάτι |
|
πιπέρι |
Εκτέλεση
Τρίβεις το αγγούρι, το αλατίζεις και το αφήνεις 10' να βγάλει τα υγρά του. Στη συνέχεια το στίβεις καλά και το βάζεις σε ένα μπωλ.
Λιώνεις τις σκελίδες του σκόρδου σε μία πρέσα και τις προσθέτεις στο μπωλ.
Τέλος προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύεις καλά. Αλατοπιπερώνεις ανάλογα με τα γούστα σου και απολαμβάνεις!
Μικρά μυστικά

Πρόσεξε να...
Αφήσεις το αγγούρι να βγάλει όλα του τα ζουμιά για να μην γίνει το τζατζίκι σου νερουλό.

Δοκίμασέ το κι έτσι...
Χωρίς σκόρδο, σαν ντιπ για λαχανικά.